03/03/2012

if love was a storybook



2 minutes passed midnight she realized she was late for the ball at the castle. She stopped and thought life is not about THAT specific moment, it's all the little moments in between that we tend to forget about. And besides, she still had both her shoes.

La petite Pantoufle de Verre was still in her foot, the prince would find her another way.

- Melloinspiration 2012

2 comments:

Madde said...

Tack =) Ja jag har ca 20 min promenad i lugn takt till jobb. Ett tiny problem är väl att jag brukar åka hem på lunchen och rasta hundarna. Om man parerar bussarna rätt så får jag typ 45 min hemma-tid! Så att slösa 40 min av lunchen på att promenera fram och tillbaka känns inte som jag hinner, men cykel går ungefär lika snabbt som bussen! Mitt busskort går ut 13 mars så tanken är att jag ska börja cykla då! Det har varit för kallt för att cykla innan. =)Din mammas blogg är inspirerande, det påminner mycket om hur jag själv kände mig, även om jag inte var sjuk så är det väldigt mycket bieffekter när man bryter en ovana och ett beroende. Men lyckoruset att lyckas är trotts allt starkare till slut =)

Madde said...

Ja man ska ju hinna äta på lunchen också helst ;) Cykel blir nog bra. Jag tränar väl också bäst i dagsljus. Men när jag tränar thai så måste jag ju anpassa mig efter tiden på klubben. Har jag jobbmöte den kvällen så missar jag helt enkelt träningen, bull läge. Därför får jag ha såna här extra aktiviteter med powerwalk och simning tex.